Yep, I did it!
Twee examens van de 11 zitten al "in de sjakos" zoals ze dat bij ons in de Kempen zeggen. Reden om te vieren? Nee nog niet, het volgende examen is Engels en ik ben niet bij de beste polyglots. (Ja ik ken dit woord ook enkel omdat het in mijn Nederlandse moeilijkewoordenlijst stond.) Toch vind ik dat telkens je een examen goed hebt afgelegd, je jezelf een beetje mag belonen. Op die manier kan ik de motivatie er wat inhouden :)
Ik had nog wat van mijn fetaas over van eergisteren en daar wilde ik wat leuks mee doen. Een kort wandelingetje door de Delhaize leidde me tot de koeling waar producten in lagen die vandaag opgebruikt moesten worden. 0,50 cent voor een zakje veldsla, die heb ik dan maar meegenomen samen met een bakje champignons en dit was het resultaat!
Wat heb je nodig?
- Pasta naar believen ( ik heb volkoren gebruikt)
- een bakje champignons
- een handjevol fetakaas
- een half brikje room
- een zakje veldsla
- wat vlees (ik heb gehaktballetjes in stukjes gesneden)
- knoflook, peper en zout
Hoe maak je het?
Pasta koken. Champignons opbakken met knoflook, room toevoegen en even laten inkoken. Ondertussen ook je vleesje bakken en je fetakaas in blokjes snijden, daarna de veldsla toevoegen en klaar :).
Ik ben een fan van receptjes waarvan de de ingrediƫnten gewoon bij elkaar moet klutsen, zeker tijdens de examens!
PS Ik schreef dit blogbericht dinsdag al maar ik was vergeten het te publiceren!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten