Hoi!

Ik ben Silvy, ik woon in  Antwerpen en ben verzot is op koken en lekker eten. Koken is voor mij een manier om creatief bezig te zijn maar het is ook een manier om me te ontspannen na een drukke dag. Ik kook het liefst gezond, goedkoop en met restjes. Aangezien ik alleen woon, op kot, zal je vooral recepten voor 1 of twee personen terugvinden die goedkoop zijn en waarvoor je weinig speciale spulen nodig hebt.


Ik ben uiteraard maar een eenvoudige hobbykok en zeker geen voedingsdeskundige of chefkok. Net zo min heb ik een gigantische camera om mooie foto's te nemen van de gerechtjes die ik maak. Wat je op deze blog terugvindt is het resultaat van een amateur met een passie :).

Je zal merken dat ik regelmatig wat anekdotes neerschrijf uit mijn dagelijkse (studenten)leven, mijn blog is voor mij namelijk ook de plaats waar ik mijn dag graag op een rijtje zet en verwerk. Wat je verder nog kan tegenkomen: hoe ik een blog of kookboek ervaar, wat mijn favoriete foodblog of websites zijn, of wat ik van een nieuw product vind, waar je lekker kan gaan eten, ...Groetjes en veel kookplezier!

               Silvy


Geen opmerkingen: